• Gratis verzending vanaf €50,-*
  • Gratis deskundig advies
  • Veilig en gemakkelijk online betalen
  • Gezellige winkel in Bennebroek, NH
0

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Gratis Verzending & Levertijd Informatie

Wij verzenden onze artikelen naar addressen door heel Nederland en de rest van Europa!

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,50 per bestelling, ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt.

Voor bestellingen naar Nederlandse adressesn met een totale waarde van €50,00 of meer rekenen wij GEEN verzendkosten!

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling gratis af te halen bij Koopman Hengelsport in Bennebroek. Zie winkel info voor onze openingstijden.

Voor bestellingen naar Belgische addressen bedragen de verzendkosten €15,00. Voor bestellingen vanaf €150,00 zijn de verzenkosten gratis.

Voor bestellingen naar Duitsland bedragen de verzendkosten €15,00. Voor bestellingen vanaf €200,00 zijn de verzenkosten gratis.

Voor bestellingen naar Frankrijk bedragen de verzendkosten €15,00. Voor bestellingen vanaf €200,00 zijn de verzenkosten gratis.

Gratis verzendkosten naar het Verenigd Koninkrijk zijn beschikbaar voor bestellingen vanaf €250,00. Daaronder bedragen deze €20,00.

Buiten de genoemde landen bedragen verzendkosten €25,00.

*Let wel dat voor hengels met een lengte van meer dan 180cm er extra verzendkosten zijn (zie specifiek artikel voor meer informatie).

Het is mogelijk dat sommige artikelen niet per direkt leverbaar zijn. Informeer eerst naar de leverings tijd, vermeld bij elk product. Let wel dat deze levertijden slechts een indicatie zijn en het is bijvoorbeeld mogelijk dat sommige artikelen niet meer leverbaar zijn. In zulke gevallen worden online betalingen geretourneerd.

Mocht iets niet in orde zijn met uw bestelling of in het buitengewone geval dat de verkeerde producten zijn geleverd, dan kunt u natuurlijk de producten naar ons retournen en storten wij het bedrag van de originele bestelling terug op uw rekening of credit card.

Verzending naar de hele wereld

Verzendkosten Tabel

Land Verzendkosten Gratis verzending beschikbaar
bij bestellingen vanaf
Nederland €6,50 €50,00
België €15,00 €150,00
Duitsland €15,00 €200,00
Frankrijk €15,00 €200,00
Verenigd Koninkrijk €20,00 €250,00
Rest van de wereld €25,00 – –

Meld u aan voor onze hengelsport email nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om door te gaan.

Via onze email nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de beste hengelsport akties, de nieuwste sportvis producten en het laatste hengelsport nieuws.