• Gratis verzending vanaf €50,-*
  • Gratis deskundig advies
  • Veilig en gemakkelijk online betalen
  • Gezellige winkel in Bennebroek, NH
0

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Algemene Voorwaarden

www.koopmanhengelsport.nl is de officiële website van P. Koopman Hengelsport in Bennebroek. Adres: Koopman Hengelsport, Rijksstraatweg 14, 2121 AE Bennebroek. Kamer van Koophandel nummer: 34030776.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW behalve waar is vermeld. Wij hebben het recht om prijs veranderingen aan te brengen op onze producten en bezorings kosten zonder deze op onze site te vermelden/door te voeren.

Wij streven ernaar om onze prijzen en producten aanbod up–to–date te houden op onze website, maar dit is niet altijd mogelijk.

Het is mogelijk dat sommige artikelen niet per direkt leverbaar zijn. Informeer eerst naar de leverings tijd, vermeld bij elk product. Let wel dat deze levertijden slechts een indicatie zijn en het is bijvoorbeeld mogelijk dat sommige artikelen niet meer leverbaar zijn. In zulke gevallen worden online betalingen geretourneerd.

Niets van de inhoud op deze website mag worden gekopieerd zonder schriftelijke toezegging door P. Koopman Hengelsport.

Meld u aan voor onze hengelsport email nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om door te gaan.

Via onze email nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de beste hengelsport akties, de nieuwste sportvis producten en het laatste hengelsport nieuws.